Op eigen werkplaats

P&O Interieurbouw Diensten BV beschikt over een ruime en goed uitgeruste werkplaats waar grote en kleine projecten voor de interieurbouw worden uitgevoerd.

Productie

In toenemende mate komt het voor dat bedrijven bij pieken delen van de productie of hele projecten buiten de deur moeten plaatsen of dat het bedrijf in omzet wil groeien maar de productiecapaciteit in deze groei niet synchroon laat lopen. P&O Interieurbouw Diensten beschikt over een ruime en goed uitgeruste werkplaats waar grote en kleine projecten voor de interieurbouw worden uitgevoerd.

Voor materialen wordt eerst gekeken naar wat onze opdrachtgever al besteld heeft of gaat bestellen, in overleg wordt dan bepaald of en wat P&O Interieurbouw Diensten zelf moet bestellen. Hierbij wordt dan vaak gebruik gemaakt van de reeds aangevraagde offerten die in het voortraject ontvangen zijn. P&O Interieurbouw Diensten heeft natuurlijk haar eigen contacten binnen de leverancierswereld en kan op verzoek het gehele besteltraject op zich nemen.
Onze leveranciers weten hoe wij in de markt staan en kennen uiteraard ook onze klanten.

Naar boven

Werkvoorbereiding

Bij het overnemen van deelprojecten of hele projecten kan ook de werkvoorbereiding worden verzorgd. Dit wordt mede bepaald door het stadium waarin dit deel van het werk zich bevindt. Is de werkvoorbereiding van deelprojecten vaak al verzorgd, bij complete projecten is dit vaak nog niet het geval. Onze werkvoorbereiding zal met u het werk van A tot Z doornemen en verder zorg dragen voor de uitwerking van het project, incl. eventuele engineering, inmeten, maken van bestellingen enz. Steeds weer wordt gekeken naar het voorwerk wat al gedaan is, zo kunnen wij in ieder afzonderlijk geval ook in deze dienstverlening maatwerk leveren.

Naar boven

Projectleiding

Bij het uitbesteden van gehele projecten aan P&O Interieurbouw Diensten wordt vaak de combinatie gezocht met de projectleiding. Onze projectleider is in het gehele proces nauw betrokken en kent alle in- en outs van het project, mede omdat hij de werkvoorbereiding en engineering ook aanstuurt. Dit maakt dat de lijnen kort zijn, snel gehandeld en geschakeld kan worden. Onze projectleiders zijn van origine meubelmakers en hebben hierdoor een professionele kijk op het gehele proces. Dat maakt dat oplossingen altijd worden gezocht binnen de mogelijkheden die er zijn en problemen vaak vooraf getackeld worden.

Naar boven