Op locatie

P&O Interieurbouw Diensten BV voert projecten uit op locatie. Zowel voor montagewerk als voor projectleiding kunnen wij als verlengstuk voor uw team werken.

Montage

P&O Interieurbouw Diensten werkt meestal met vaste koppels op locatie. Deze interieurbouwers zijn perfect op elkaar ingespeeld waardoor minder voorbereiding en communicatie nodig is en miscommunicatie uitgesloten wordt. Het is heel anders werken dan u misschien gewend bent, vooral wanneer veel ?losse? ZZP-ers worden ingehuurd.

Zo staat er bij ons maar een wagen voor de deur, zonder reclame, netjes verzorgd en voorzien van alle denkbare en noodzakelijke gereedschappen. Maar ook de kleding spreekt voor zich. Of het zijn outfits zonder reclame-uitingen of het is de outfit van uw bedrijf. Standaard in onze bussen uiteraard de noodzakelijkheden voor op bouwlocaties, voor zover deze als eis gelden. Helm, veiligheidsvest enz.

Mocht op locatie blijken dat materialen machinaal moeten worden aangepast, dan biedt onze werkplaats uitkomst. Onze jongens kunnen de materialen meenemen en bewerken om het geheel passend te krijgen. Wanneer noodzakelijk rijden we met onze eigen meubeltransport om ook grotere stukken te vervoeren.

Wat kunt u verwachten van ons?

  • dat overwerk in goed overleg altijd mogelijk is
  • dat we overnachten op locatie indien nodig
  • dat we ons gedragen als medewerker van uw bedrijf
  • dat er kleding wordt gedragen zonder ons bedrijfslogo, uw bedrijfskleding is uiteraard ook mogelijk
  • dat we naar de bestemmingsplaats komen zonder onze bedrijfsvermelding op de bedrijfswagens;

Verder kunt u ons in andere landen inzetten om de interieurs op locatie te maken. Onze vakmensen spreken de belangrijkste talen zodat het communiceren in het buitenland geen problemen veroorzaakt.

Speciale wensen voor op locatie? Laat het ons weten, wij zullen er alles aan doen uw wensen en eisen te realiseren.

Naar boven

Projectleiding

P&O Interieurbouw Diensten kan ook de projectleiding voor u verzorgen. Onze projectleiders zijn zeer ervaren en kennen de wereld van interieurbouwers en aannemers, niet alleen de mensen maar zeker ook het werk.

Voordat we tot uitvoer overgaan, zal het project eerst met de verantwoordelijke persoon van A tot Z worden doorgenomen. Tijdens het proces van projectleiding zijn wij van u. Wij komen uit naam van de opdrachtgever, beantwoorden de telefoon neutraal, rijden zonder reclame en dragen kleding zonder reclame. Vaak krijgen wij toegang tot de e-mail box van de opdrachtgever zodat we met uw logo en adresgegevens kunnen communiceren. Vertrouwen is hierbij een belangrijke meerwaarde. Voor tientallen bedrijven geldt dat met het inhuren van P&O Interieurbouw Diensten vertrouwde mensen en bekende gezichten in huis worden gehaald.

Maar wilt u liever dat we als neutraal bedrijf of projectleider optreden tijdens de bouw? Ook dat kan natuurlijk. Ook hier betreft het maatwerk in dienstverlening.
En ook bij projectleiding geldt dat onze opgedane ervaring een zinvolle en waardevolle aanvulling kan zijn voor uw bedrijf.

Naar boven